LAK-ALARM Gyártó, kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

5553 Kondoros, Aradi út 40.

+36 30 371 68 41

lakalarm@zsjak.hu

Lakalarm

Bemutatkozás

 Üdvözöljük oldalunkon!

 
Cégünket 1998 márciusában alapítottuk, mely azóta is 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás.
 Lak-alarm születésnapi kép

Már a kezdetektől takarmányipari feldolgozó-, és anyagmozgató gépek javításával, karbantartásával, gyártásával és beüzemelésével foglalkozunk. A vállalkozás főprofilja lényegesen azóta sem változott.

Kezdetben bérelt műhelyben dolgoztunk, de később a sok munka eredményeként felépítettük saját tulajdonú telephelyünket – ma is ebben dolgozunk –, melyet többek között fűrészgéppel, hegesztőgépekkel, táblaollókkal, CNC élhajlítóval, CNC plazmavágóval, lyukasztógépekkel és még sok más lakatosipari, fémmegmunkáló berendezéssel töltöttünk meg. Így mára elmondhatjuk, hogy jó minőségben tudunk előállítani fémszerkezeteket, melyek lehetnek géptartó szerkezetek, csarnokvázak, vagy más, egyedi igények szerint megtervezett és elkészített, hasonló jellegű gyártmányok.

Ezeken kívül lemeztermékeket, pl. kezelőpódiumokat acélhágcsóval, átmeneti és szögidomokat, de sok egyedi, elő- utótároló, és tranzit tartályt is gyártottunk már horganyzott, vagy festett kivitelben.

Az elvégzett technológiai szerelőmunkáink alkalmával, a magunk által gyártott fémszerkezetekkel egészítjük ki a készülő keverő, vetőmagtisztító, szárító, vagy más feldolgozóüzem beépítésre kerülő célgépeit.

A gépészeti munkálatokat követően, villanyszerelő és informatikus munkatársaink elvégzik az elektromos hálózat kiépítését és a megrendelő kérésének megfelelően, programozott PLC vezérlővel a folyamatirányítást is megvalósítjuk. Így cégünk önállóan fel tud építeni egy automatizált, PLC által vezérelt üzemet az alapoktól az utolsó csavarig, kábelvégig.

Jelenleg megnövelt műhelyterületen, megnövekedett létszámmal és gyártókapacitással állunk kedves meglévő és leendő Ügyfeleink rendelkezésére.